Varför är Google så viktigt?

Är Google verkligen så viktigt? Svar JA.
Varför? Vi ska försöka måla upp en bild av hur stort Google faktiskt är.

ALLA Googlar

Det är 2023, alla Googlar. Tittar du på en film och undrar ”vad heter det där skådisen” eller ”vart har jag sett den där skådespelerskan förut”, Google. Undrar du vad man har i kakan du försöker baka, Google. Undrar du vart närmsta affär, bilmekaniker eller vårdcentral är? Google.
Google har svaret på nästan allting, bara du frågar rätt fråga. Google är hjärtat av Internet för oss som använder nätet. När man turistar och söker ”bästa hamburgaren i Stockholm”, ”Bästa paellan i Madrid” eller vad det nu tänkas vara så använder man idag Google, visst vissa frågar i receptionen på hotellet eller taxichauffören men nästan alla använder Google.
Google har förutom den vita sidan med ett sökfält även mycket mer saker som gör att Google är viktigt för din verksamhet. De erbjuder även gratis kartor (Google Maps) där ditt företag potentiellt kan synas, kalender, epost, YouTube och mer.

Hur kan vi använda oss av Google?

Eftersom Google tillhör vardagen för oss som härjar runt på internet så är detta också er möjlighet att låta Google använda ert varumärke så att ni exponeras för miljontals människor varje dag. Att skapa ett företagskonto är inte raketforskning men det kan vara lite knepigt. Oroa er inte, vi erbjuder en tjänst där vi även hjälper er med detta. Med ett Google företagskonto så kommer ni även kunna synas i deras andra verktyg som Google Maps förutsatt att ni har en adress. Genom detta konto på Google kan vi sedan visa eran hemsida så att den och era produkter och tjänster får ännu mer uppmärksamhet!

Google med WEBN

Vi hjälper er att sätta upp allting om så önskas. Hör av er till oss så berättar vi mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *