WEBN

WEBNs idé

Ett enklare företagande online!

WEBN startade med en grundidé, att hjälpa företag. Vår första tanke var ett enkelt och billigt sätt att få en schysst hemsida för att presentera sina produkter eller tjänster på. Vi såg att många företagare idag fortfarande inte har en hemsida eller någon online närvaro överhuvudtaget och det är något vi vill ändra på. 

Vad gör att man 2023 inte har en hemsida eller sociala medier? Det kan vara en fråga om kunskap, tekniska färdigheter eller pris. Vår lösning på detta är att skräddarsy ett paket med tjänster för just er. Vi har tjänster för dig som enbart behöver en hemsida med information eller för dig som önskar kontinuerliga uppdateringar på hemsida som sociala medier. 

Utöver att hjälpa ert företag online har vi även ett nära samarbete med SweWeb redovisningsbyrå och kan även erbjuda er ett paket med webb och redovisning i ett, perfekt för nystartade företag!

Marcus och Daniel Pires hälsar er välkomna till WEBN!

Online, varför?

Hemsida

Nästan alla i Sverige har idag internet. Din hemsida funkar som ett digitalt visitkort för dig och din verksamhet men kan även agera säljare åt dina tjänster och produkter!

Google

Ungefär 55 miljoner googlesökningar görs varje dag endast i Sverige. Självklart ska ni vara med och synas där!

Sociala medier

Ungefär 71% av svenska befolkningen använder sociala medier varje dag. Det är en viktiga plattformar för er verksamhet att visa er på!

Allt detta är något vi kan hjälpa dig och ditt företag med.

Om oss

Folket bakom WEBN

Här nedan hittar du oss som ska hjälpa dig och ditt företag ett synas bättre online.

Försäljningsrådgivare,grundare

Daniel Pires

IT-tekniker, Grundare

Marcus Pires

Behöver ni hjälp online?

Våra tjänster

Hemsidor

Från Xkr/månaden

Sociala Medier

Från Xkr/månaden

Google

Från Xkr/månaden