Hemsida

Första intrycket

Det första många idag gör när de ska söka efter en produkt eller service är att söka på internet efter produkten eller företaget. Om företaget inte har hemsida väljs man ofta bort och på så sätt missar man potentiella kunder. Det är därför väldigt viktigt att synas online. 

Det första intrycket mot kunden kan vara avgörandet i ett sälj. 

Era konkurrenter har förmodligen redan en hemsida och varför skulle ni vara sämre? 

På er sida kan ni även välja exakt vilken information och vilka bilder som ska visas. Dessutom, om ni inte syns, vem vet då att ni har öppet?

Din egna säljare

Hemsidan är inte bara din plats med information utan kan även fungera som en säljare, förmodligen din bästa säljare dessutom. Hemsidan är online hela tiden och behöver aldrig ta rast eller semester. Med en sida som konstant är online ökar trafiken och nyfikenheten över era tjänster och produkter. 

Varför WEBN

Vi hjälper er att komma online snabbt och till en billig peng. Vår vision är att alla ska ha råd att synas. Genom vårt koncept kan ni välja vilken prisplan som passar er och sedan välja den mall som ni tycker passar just ert koncept. Vill ni lägga till något? Behöver ni extra hjälp? Vi finns här med tilläggstjänster som passar just er verksamhet.

Behöver ni hjälp online?

Våra tjänster

Hemsidor

Från Xkr/månaden

Sociala Medier

Från Xkr/månaden

Google

Från Xkr/månaden