Behöver vi sociala medier?

Sociala medier behöver vi verkligen det? Genererar det nya kunder? Varför ska man spendera tid på social medier? Frågor många kanske ställer sig och vi kommer med lite information om varför just ni kan använda dessa för att nå fler kunder.

Hur många använder sociala medier?

Om man gör en snabb Google sökning så hittar man mycket statistik om vår användning av sociala medier. Faktum är att sociala medier i Sverige idag används av nästan alla. 84% av Sveriges internetanvändare använder sociala medier. Det är en enorm marknad för alla företagare som söker kontakt med nya kunder och ett enkelt sätt att kommunicera mer era nuvarande. Faktum är att sociala medier är väldigt enkelt för er att använda efter att ni satt upp ert konto. Det ger även ert varumärke mer exponering, ett helt nytt skyltfönster online som tack vare en text, ett erbjudande eller bara en bild kan generera väldigt många nya kunder. Lyckas ni dessutom få göra ett inlägg viralt så kan vardagen ändras över en natt.

WEBN för er

Vi erbjuder en tjänst där vi hjälper er att sätta upp era konton för sociala medier. Vi kan även hjälpa er att uppdatera ert flöde. Önskar ni veta vad vi kan göra för er tveka inte på att kontakta oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *