Hemsidans jobb

Behöver vi verkligen lägga pengar på en hemsida? Genererar hemsidan verkligen så mycket? Vad gör hemsidan för mitt företag? Jag har klarat mig länge utan att behöva någon hemsida, varför ska det ha ändrats nu?
Vi ska försöka förklara lite om varför just ni kan bli bättre med en hemsida.

Hemsidans syfte

För många företag fungerar hemsidan som ett visitkort eller ett skyltfönster online. Eftersom nästan alla idag använder internet så är kanske just er hemsida det skyltfönster där flest människor kan passera. När över 88% av Sveriges befolkning skrollar runt online, varför då inte ta chansen? För att ni ska synas bra online behöver ni två saker, hemsida och sociala medier. I Sverige görs ca 55 miljoner Google sökningar per dag med ett snitt på 5,5 sökningar per person. Det enbart i Sverige!
Hemsidan i sig fungerar inte bara som ett skyltfönster. Vi kan idag även sälja från vår hemsida direkt vilket gör att just din hemsida fungerar som en andra butik bara att hyran förmodligen inte är lika dyr som din fysiska lokal. Faktum är att internet-handeln bara ökar och då ställer vi frågan till er, varför inte ta en del av kakan?
2022 uppgav riksbanken att ca 75% av de tillfrågade hade handlat på internet den senaste månaden och det var då en ökning på 19% på bara 4 år.

Hemsida med WEBN

Vår idé var att försöka hjälpa de som tidigare inte öppnat dörren ut mot ”the World Wide Web” och maximera deras försäljning genom att öppna dörrarna mot nya försäljningskanaler. Vi erbjuder nu er en chans att komma ut på nätet med hemsida och sociala medier snabbt, enkelt och för ett schysst pris.
Vi har olika paket beroende på vad just ni känner att ni behöver.

Tveka inte på att höra av er till oss så berättar vi mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *